fredag 6 februari 2009

Sååå bra!

Det var verkligen superkul att vara ut och äta och titta/lyssna på stand-up.
Vi hade perfekt bord med scenen rakt framför, åt god hambugertallrik och sen tog jag pannacotta till efterrätt och Fredrik tog chokladmousse med kaffe.
Maggan och Thomas var klart bäst! Maggan var en förvirrad norrlänning/rättviksbo som numera bodde i Stockholm och var singel. hur rolig som helst!!!
Thomas Järvheden var ju så klart kvällens höjpunkt med sina helt underbara låtar och roliga berättelser. Vem har inte hört den som han sjöng hos Adam och Gry (äntligen morron) på MixMegapol "Kung-pung" där han sjunger om prinsessan Victoria... sååå bra!

Stackars Alma har varit dålig i sin lilla mage sen i måndags... Jätte lös... och det verkar inte bli bättre heller. Men annars är hon precis som vanligt, lika glad, sprallig och äter ungefär som vanligt. Men det vore ju skönt om det ville ge med sig nån gång för hon bajsar 5 gånger per dag och blir jätteröd i rumpan.
Vet inte om det är nån bakterie eller maginfluensa (det är kanske en bakterie det med) och om hon behöver komma till en doktor. Är det inte bättre efter helgen så måste vi nog ringa och höra efter.

Ikväll är det Let´s dance... inte så illa pinkat det heller, hihi! Undrar om vi ska göra tacos ikväll kanske, jag slutar 19.15 så det blir lite sent att ställa sig och laga mat när man kommer hem men jag är inte sugen på nån snabbmat heller. Det skulle iså fall vara en kycklingsallad...
Vi har kommit efter med matlagningen den här veckan nu när båda jobbar, jag måste sätta mig ner i helgen och göra en veckomatsedel för nästa vecka. trist men skönt när det är bestämt och klart och bara göra som det står =)

Inga kommentarer: