måndag 1 december 2008

Long time, no see

Oj vad tiden försvinner iväg... Jag har inte hunnit uppdatera här pga jobb, Alma är väldig mammig och en massa annat joks. Men nu kanske jag är back on track igen!

I fredags var det jobb och innan det var Alma så mammig, så mammig att jag fick ingenting gjort på förmiddagen. Tillslut somnade hon men då var klockan redan 12.45 och farmor och farfar kom och sen var det jobbartime. Kom hem precis innan Idol började och sen var kvällen liksom slut. Skönt ialla fall att Johan änteligen åkte ut! Hurra!

I lördags var det jobb igen och det var fullt upp på jobbet från början till slut, roligt men jobbigt. Sen hem och byta om för att åka till syster yster på advents mys.
Oj, oj, oj vilken middag vi bjöds på! Det var olika bröd, sallader, rotfrukter, röror, helstekt kotlettrad (hon är själv vegetarian), klyftpotatis, rödvinssås och en cheescake till efterrätt!!!! Makalöst gott, som att vara på 5 stjärnig restaurang. Du överträffade verkligen dig själv kära syster, tusen tack!

Igår adventspysslade jag lite här hemma, lagade lunch och sen pyste vi iväg till Leksands julmarknad tillsammans med familjen Lindgren. Det var mysigt men lite ruggigt. Vi strosade runt och tog en fika och gick runt lite mer tills det var dags att åka hem igen.
På kvällen kom mormor och morfar förbi och vi bjöd på varma mackor och te och kollade på filmen Mama Mia! Helhärlig helg men ingen tid över för nåt bloggande precis...

Idag är det vardag igen med jobb, tvätt, ihopplock och lite mer plock... Funderar allvarligt på om det inte är värt att kosta på att nån kommer och städar en gång i vecka. Jag skulle ialla fall ha psyket i välbehåll ett tag längre. Blir galen av allt plockande och städande. Det går inte en dag utan att man måste städa, tvätta, damma eller plocka. Fy f-n!

Inga kommentarer: