måndag 14 februari 2011

Alla hjärtansdag!

Denna fina stjärna hade jag köpt åt min älskade Fredrik från Alma och Gustav, han fick den redan igår, kunde inte låta bli.
Beställd på Många Rum (klicka på länken och se själva) där det fanns hur mycket snyggt i betong som helst &-tecknet fick man med på köpet just nu.

Rapportering viktminskning:
Jag har gått ner hela 3 kilo på en vecka och då utan att räkna points. Jag hittade nämligen inte min butiksguide förrän igår. Jag har däremot tagit bort allt godis, fikabröd och läsk. Det enda onyttiga jag ätit var en ananaspaj jag själv bakat i lördags. Man måste få unna sig liiiite.
Men den här veckan ska jag även räkan points ordentligt. Började med en frukost bestående av:
  • 2dl fruktyoghurt 3p
  • 1 skiva lingongrova 1,5p
  • apelsinmarmelad 0,5p
  • 2 skivor ost 2p

Totalt: 7 points

Jag använder inga lightprodukter (förutom en och annan colalight) och eftersom jag ammar kan jag lägga till lite extra som både ost och marmelad. Det blir ju att dra ner mer och mer ju mindre jag väger...

Annars så har helgen varit härlig men gått aningen för fort. I fredags var det ju snökaos och jag skottade mest hela dagen (kändes det som), sen på kvällen kom ett par vänner hem till oss på mat och hälsade på Gustav. Ingen simning blev det för Alma som har urinvägsinfektion, hon är världens bästa tjej som tar de äckliga tabletterna bara med lite tviande och spottande innan hon modigt sväljer =) Nån muta här och där skadar heller inte. På lördagen var vi hem till familjen Lindgren och Fredrik fotade deras underbara valpar som snart är sålda se dom på Kennel Rödhätta sen åt vi god mat och umgicks. På söndagen var vi hem till farmor och farfar och fick mat även där, lyxig helg det här. Har väl inte direkt gjort nån nytta här hemma men det gör inget, helgen rinner iväg ändå och nu så här på måndagen kan jag ägna tiden till att tvätta och feja istället (säkert inget Fredrik har nåt emot).

Hade velat köpa hem Thai idag men jag har inte beslutat än om det är bra eller inte... Känns som thaimat kan vara nyttigt, eller har jag fel? Nån som har en Restaurangguide?

Kram på er alla och en speciellt stor KRAM till maken på alla hjärtansdag!

1 kommentar:

Kallangs Photography sa...

Puss och Kram!
Jag älskar dig!

Och Thai kommer det att bli... :)

Jag sa ju att du gått ner.