söndag 21 juni 2009

Tillbax i stan!

Nu har vi varit på minisemester i Värmland vid mommo och moffas stuga. Det har varit lugnt, skönt, hageligt (?) och med mycket mycket fikande precis som det ska vara.
Vi åkte ner redan i torsdags efter att vi beställt garaget... Ja ni hörde rätt... Äntligen ska vi få upp ett mycket efterlängtat garage!!
Vi myste med lite korv och bröd i stugan i ljuset av stearinljus och värme från vedspisen. Sååå mysigt! Sen var det fredag och midsommarafton som firade i Torsby (men vi missade snopet majstångsresningen). Det var kallt, regnigt och med en ordentlig hagelskur. Åkte sen tillbaka till stugan och grillade kotletter och spelade yatzy (som jag verkligen inte är bra på).
Igår hade vi en lugn dag med besök av syster yster och hennes kille som svängde förbi =) Sen åkte vi till moster Elsa och fikade och spanade på hennes nya hus som håller på att byggas. Kommer att bli så fint och härligt med nytt hus (vi vet ju hur underbart det är). Efter det blev det en tur till kusin vitamin och ännu en fika (galet jag vet, men så här är det alltid i värmland). Slutligen blev det hemfärd till stugan igen, mys i fotogenbelysning med två parti yatzy och ost och kex (det gick inte bättre för mig den här gången heller).
Idag var det äntligen lite solsken och varm så vi skyndade oss inte iväg utan tog det lilla lugna och sög i oss så mycket värmlandsluft vi bara kunde innan färden mot (stor)stan igen.

Imorron ska det jobbas igen och jag hoppas att det kommer att gå bra för Alma på dagis. Alma har dessutom gjort enorma framsteg med talet nu under semestern. Hon säger "Alma" så otroligt sött och har börjat med en massa andra ord =)

Lägger in lite bilder från v-land senare...

Kraaaaaam

Inga kommentarer: