tisdag 12 maj 2009

På lediga sidan!

Var ledig igår och är även ledig idag och imorron. Helt otroligt skönt faktiskt. Självklart är dagarna fulla med saker som måste göras men jag är så förkyld att det får gå i långsam takt...

Ikväll är det första föräldramötet på förskolan. Ska bli kul. säkert inget märkvädrigt men det känns stort för oss =)

Imorron ska jag och Alma till BVC för vägning, mätning, läkarkontroll och vaccination. Sen bär det av till banken och se om vi ska låna till ett garage och senare på eftermiddagen kommer en entreprenör hem till oss för att räkna på vad garaget kan bli att kosta... Äntligen så är det projektet i rullning. Ska bli så himlans skönt med mer förvaring och att kunna ha alla trädgårdsredskap och prylar snyggt sorterade i det stora garaget istället för mer eller mindre inslängt i friggeboden. Där ska vi bara ha sommarprylar. Sätta igång ska vi, nu återstår bara att se vad vi tar oss råd att leja bort och vad vi ska göra själva =) Nyckelfärdigt vore rena lyxen med tanke på allt vi gjorde själva på huset... vi får väl se.

Nu sover Alma och jag tänkte slappa en stund jag med. Sen är det ut till mommo och moffa en stund som gäller och städning innan föräldramötet.

Kraaaaaam

Inga kommentarer: