tisdag 21 april 2009

Min lediga dag...

Jag har haft en ledig dag, det var en vecka sen sist... Fick lite sovmorron och sen var det tvättning för fulla muggar som gällde. Har för första gången i år hängt tvätten ute =)

Anna och barnen kom förbi och Alma och Oskar lekte och busade. Sen lagade jag lite lunch och vi åt för att sen ta en kort promenad. Har väl inte direkt hunnit med det som var tänkt idag men det känns ändå helt ok.

Mamma och pappa kom förbi och mamma hade en sån där min som bara mamma kan ha och jag fattade direkt att det var nåt lurt på gång. Jag skulle slänga soporna och upptäckte då att de hade köpte en ny bil!!!!
Som vanligt i min familj så är sånna här grejer en ganska stor sak och vi berättar inget för varandra utan vill hellre överraska =) Så har det varit så länge som jag kan minnas och det är faktiskt en ganska kul grej!

Nu ska jag gå och sussa och få min skönhetssömn... natti natti

2 kommentarer:

Malin sa...

God morgon! Ja, en date vore ju mycket trevligt :) Kollar kalenderna och det är ju lite att göra nu av nån anledning, he he! Vi kan ses lör & sön 2 och 3/5, ska bara göra provuppsättning hos Linda på lördag förmiddag. Japp, du får ha visning för Nol-Saras granntjejer på söndag, har bjudit 4 st! Blir det bra eller vill du ha fler? Kram kram

Jennie sa...

Hej
Var bilen fin och vad blev det för nåt. Kanske vi kan få se ett kort på mommo och moffa med nya bilen.
Ses i morgon på babysimmet!